پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 215672
اوباما: با کمک کلينتون برنامه هسته اي ايران را تعطيل کرديم/ ترامپ مرد عمل نيست
تاریخ انتشار : 1395/05/07 11:21:04
نمایش : 1417
باراک اوباما در گردهمايي ملي حزب دموکرات به حمايت قاطع از "هيلاري کلينتون" پرداخت.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از يو اس اي تودي؛ "باراک اوباما،" رئيس جمهور آمريکا، در گردهمايي ملي حزب دموکرات به سخنراني پرداخت و از مردم اين کشور خواست با راي دادن به "هيلاري کلينتون" کاري کنند تا تلاش‌هاي 8 ساله او با موفقيت به اتمام برسد.
 
اوباما در ادامه افزود: اينجا هستم تا به شما بگويم، بله هنوز کارهاي زيادي براي انجام دادن باقي مانده است. اموري مانند مسائل اقتصادي، امنيت عمومي و حقوق مدني مواردي هستند که بايد همچنان بر روي آنها کار کرد.
 
اوباما تاکيد ويژه‌اي بر اهميت رسيدگي صحيح به امنيت ملي آمريکا کرد و مدعي شد: با اطمينان به شما مي‌گويم تاکنون هيچ‌کس، نه من و نه بيل (کلينتون) به اندازه او (هيلاري کلينتون) در زمينه حفظ امنيت ملي آمريکا موفق نبوده است. اطمينان دارم هيلاري تا زمانيکه گروه تروريستي داعش را به کلي نابود نکند، دست از تلاش برنمي‌دارد. او کار در اين مورد را به پايان خواهد رساند. او اين کار را بدون توسل به شکنجه يا جلوگيري از ورود اقليت‌هاي مذهبي به کشور انجام مي‌دهد. او کاملا براي در اختيار گرفتن دولت بعدي آمريکا مناسب است.
 
رئيس جمهور آمريکا در بخش ديگري از سخنراني خود در گردهمايي ملي حزب دموکرات گفت که همراه با کلينتون، دستاوردهاي زيادي داشته است و به همراه او توانست برنامه هسته اي ايران را تعطيل کند.
 
بارک اوباما گفت که با همراهي کلينتون توانسته است بر رکود اقتصادي چندين ساله غلبه کند و به اقتصاد آمريکا رونق بخشد.
او گفت: ما امتيازات نظام بهداشت و درمان را که فقط در اختيار عده اي خاص بود، در اختيار همگان قرار داديم. توليد انرژي پاک خود را دو برابر کرديم. اکثر سربازان خود را به خانواده هايشان بازگردانديم. و عدالت را در حق اسامه بن لادن اجرا کرديم. از طريق ديپلماسي، برنامه هسته اي ايران را تعطيل و فصل جديدي را با مردم کوبا باز کرديم.
 
وي در ادامه گفت: ترامپ سياستش بر هراس افکني مبتني است. بايد انتخابات سال 2016 ميلادي نشان از  دمکراسي واقعي ما باشد. هيلاري مي داند که چگونه با مسائل نژادپرستانه و افراط گرايي برخورد کند. او قادرترين فرد براي تعامل با مسائل جامعه ما به خصوص با نژادپرستي و مهاجرت است. هيلاري مي  داند که جامعه ما مي تواند همه را در برگيرد. بايد عدالت عليه لابي اسلحه اجرا شود. هيلاري کلينتون را به سمت رياست جمهوري خواهيم رساند. بايد ارزشهاي قوي آمريکا را حفظ کنيم و هر کسي که اين ارزشها را تهديد کند شکست خواهد خورد. از شما مي خواهم از هيلاري کلينتون حمايت کنيم همچنانکه از من از او حمايت مي کنم.
 
وي همچنين گفت: دونالد ترامپ (نامزد جمهوري خواه انتخابات رياست جمهوري آمريکا) «مرد عمل» نيست.
 
باراک اوباما رئيس جمهور آمريکا همچنين در سخنراني خود در گردهمايي حزب دموکرات براي معرفي رسمي نامزد اين حزب در انتخابات رياست جمهوري ماه نوامبر آمريکا، جمهوري خواهان را به دامن زدن به عصبانيت و نفرت متهم کرد.
 
انتهاي پيام/
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html